De eerste indruk is belangrijk!

Zowel de gevel van het gebouw als de gemeenschappelijke inkomhal met bijhorende lift zijn heel goed onderhouden. Wat het plezierig maakt om hier thuis te komen!

Appartement te koop Bredene

Over het appartement...

De inkomhal van het appartement is ruim en is voorzien van een afzonderlijk toilet met handenwasser en plaats om een vestiaire kast te plaatsen. Op onze rechterzijde hebben we de trap naar boven waar de kamers en badkamers zich bevinden. Later meer hierover.

We wandelen eerst door de glazen deur naar de leefruimte met open keuken, goed voor maar liefst een oppervlakte van 50m². De keuken is uitgerust met een koelkast, microgolfoven, kookplaat, dampkap, spoelbak, vaatwasmachine en voldoende kasten om keukengerei in op te bergen. Daarnaast is er nog een ruime keukenberging aanwezig.


Dankzij de ramen die zowel voor- als achteraan over de volledige breedte van het appartement zijn doorgetrokken, staan we in een aangename lichtrijke ruimte! Vanachter de ramen lonken de terrassen om er plaats te nemen en te genieten van een apéro. Er is een terras achteraan dat de ochtendzon geniet. Op het terras vooraan heb je de namiddag en avondzon. Vanop het terras aan voorzijde, heb je een open zicht.

Appartement te koop Bredene

... en we wandelen verder ...

Op de eerste verdieping hebben we 3 ruime slaapkamers. Alle 3 zijn ze voorzien van Velux-dakramen met bijbehorende vliegenhorren en elektrisch rolluiken. De masterbedroom heeft zijn eigen douchekamer met lavabo en de mogelijkheid om een droogkast aan te sluiten. De tweede badkamer beschikt over een ligbad en een dubbele wastafel met bijbehorend meubilair, kolom- en spiegelkasten. Op de overloop is tevens plaats voorzien voor een extra berging (met de mogelijkheid tot het aansluiten van een wasmachine) en een afzonderlijk toilet.

... de terrassen ...

2 ruime terrassen, één vooraan (middag - en avondzon) en één achteraan (ochtendzon) het gebouw. Het terras vooraan heeft een open zicht. Je kijkt dus niet uit op een ander gebouw, wat we zelf een extra troef vinden van dit appartement!

... en er is nog meer ...

Op het gelijkvloers is er een fietsenberging, met 2 voorbehouden plaatsen voor dit appartement. Ook is er een gemeenschappelijke vuilnisberging.

 

Indien gewenst kan er een ruime garagebox bijgekocht worden. De garagebox is voorzien van een elektrische sectionaalpoort en heeft de mogelijkheid om 2 wagens te parkeren.

... de ligging ...

Het appartement is gelegen in Bredene-bad op een boogscheut van het strand en de prachtige duinen.

Rondom het appartement heb je tal van faciliteiten (bakker, beenhouwer, dokter, apotheek, restaurants, ect.) Wil je grote boodschappen doen, dan heb je op ca. 1,5 km rijden o.a. de Colruyt en Aldi. Ook met het openbaarvervoer (bus en tram) kan je jou van hieruit gemakkelijk verplaatsen.

... de technische kenmerken.

  • EPC: E67 - UC: EP16647

  • elektriciteit is volledig goedgekeurd

  • bewoonbare oppervlakte 128,34 m² (volgens plan)

  • cv op aardgas

  • ventilatie systeem D

  • 2 privé staanplaatsen voor de fiets

  • afzonderlijke vuilbakberging in de gemeenschappelijke delen

  • mogelijkheid tot aankoop van een ruime garage. Voorzien voor 2 wagens.

Appartement te koop Bredene-bad